home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Magyarkanizsa: Vízóra olvasás
Hét Nap Online
2020.05.25.
LXXV. évf. 21. szám
Magyarkanizsa: Vízóra olvasás

A Potiski Vodovodi – Tisza Menti Vizművek kft értesíti tisztelt fogyasztóit, hogy a vízóra olvasás  2020. május 22.-én kezdődik a kisfogyasztók és a vállalatok részére is. Kérnénk szépen a fogyasztókat, hogy a vízóra aknákat szabadítsák fel, hogy le lehessen olvasni a vízóra állást.

Emlékeztetni szeretnénk a tisztelt fogyasztókat, hogy a Tisza Menti Vízműveknek törvényben előírt kötelessége a vízórák olvasása a fogyasztóvédelmi törvény, a határozat  az ivóvízellátáshoz és a tisztításhoz szükséges közösségi tevékenységek elvégzésének módjáról valamint annak módosításairól, valamint a belső szabályzat alapján.

A fogyasztó saját maga is leolvashassa a vízóra állást, melyet be lehet jelenteni a Tisza Menti Vízművekbe személyesen vagy telefonon keresztül  a 024-es körzetben  ingyenes számon 0800-024-004 munkanapokon 7 és 15 óra között.



(Pixabay.com)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..