home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Magyarkanizsa: Lomtalanítás
2020.05.22.
LXXV. évf. 21. szám
Magyarkanizsa: Lomtalanítás

Magyarkanizsa önkormányzata területén a tavaszi lomtalanításra 2020. május 23-án és 30-án kerül sor, szombati napokon, a következő beosztás szerint:

2020. május 23-án: Horgoson, Kispiscon, Kishomokon és Martonoson, illetve

2020. május 30-án: Magyarkanizsán, Ilonafalván, Velebiten, Adorjánon, Oromhegyesen, Tóthfaluban, Völgyesen és Oromon

A lomhulladékot reggel 6.00 óráig kell az utcafrontra kihelyezni. Fontos, hogy a hulladékok rendezett módon kerüljenek kihelyezésre, így vagy kötegelten, vagy zsákokban helyezzék el azokat, földről ömlesztett formában hulladékot nem szállítanak el! A kihelyezésre kerülő tárgyak a hulladékgyűjtő gépjármű méreteit (hosszúságát) nem haladhatják meg, azok elszállítása nem fog megtörténni. Nem helyezhetők ki a következő anyagok: építési törmelék, állati tetem és veszélyes hulladék. A feleslegessé vált tárgyakat úgy kell kihelyezni, hogy azok ne akadályozzák a forgalmat addig míg nem történik meg az elszállításuk!

 

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..