home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Magyar Teátrum Díj V. Boros Gabriellának
2015.12.24.
LXX. évf. 51. szám
Magyar Teátrum Díj V. Boros Gabriellának

A békéscsabai Jókai Színházban átadták a színházi háttérszakmák elismerésére hivatott Magyar Teátrum Díjakat. A határon túli különdíjat V. Boros Gabriella, a Zentai Magyar Kamaraszínház művészeti titkára vehette át.

A színházi gálaest műsorfüzetében a következőket jegyezték le:
V. Boros Gabriella
Művészeti titkár, Zentai Magyar Kamaraszínház
A vajdasági magyar színjátszás egyik meghatározó személyisége. Színházi háttérmunkájával az elmúlt húsz évben kiemelkedően magas szinten figyelt oda minden apróságra, ami a színházat és a kultúrát az egész Vajdaságban előrelendítette. Szakmailag és erkölcsileg példamutató hozzáállással mutatta és még ma is mutatja az utat a következő generációknak.

„V. Boros Gabriella művészeti titkára, produkciós menedzsere, közönségszervezője a Zentai Magyar Kamaraszínháznak, egyszemélyes működtetője és mozgatórugója. Gabriella nemcsak hogy elhivatott, minden ízében elkötelezett színházi mindenes, hanem életvitelszerűen a kultúráért, a színháznak élő intézmény.” (Kovács Frigyes, Jászai-díjas)

„A Zentai Magyar Kamaraszínház évek óta tartó gördülékeny és akadálymentes működése, változatos programjai mögött V. Boros Gabi kolléganőm és barátnőm kitartó, szakértő és áldozatos munkája áll, aki mindig figyelmesen és lelkiismeretesen segíti az őt körülvevő művészek munkáját.” (Mezei Kinga, Jászai-díjas)

„Ilyen megbízható és odaadó munkatársat kívánok mindenkinek, remélem, hogy még sokáig fogunk együtt dolgozni.” (Vukosavljev Iván, a Zentai Magyar Kamaraszínház igazgatója)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..