home 2024. május 26., Fülöp napja
Online előfizetés
Magyar Ifjúság Kutatás 2020
2020.11.12.
LXXV. évf. 46. szám
Magyar Ifjúság Kutatás 2020

A Szekeres László Alapítvány és a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ (VM4K) – a magyarországi Társadalomkutató Kft. partnereként – a Magyar Ifjúság Kutatás 2020 elnevezésű, a 15–29 éves korosztályt (1991–2005) érintő, 500 fős felmérés vajdasági lebonyolítója.

2020 novemberében képzett kérdezőbiztosok járják Vajdaság településeit, akik kérdőíves interjúk formájában kérdezik le az adott korosztály tagjait a magyar ifjúság jelenlegi helyzetével kapcsolatos témák keretében. A lekérdezés anonim.

Ezúton tisztelettel felkérünk minden érintett fiatalt, hogy segítse munkánkat azzal, hogy válaszol a kérdőívben szereplő kérdésekre!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..