home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Madárfotó-pályázatot hirdet a Szabadkai Városi Múzeum
Pannon RTV
2024.03.01.
LXXIX. évf. 9. szám
Madárfotó-pályázatot hirdet a Szabadkai Városi Múzeum

A pályázat célja, hogy felhívja Szabadka lakosságának figyelmét a városi területek madárvilágára és annak fontosságára. A szervezők olyan, 2020 óta készült fotókat várnak a városból, amelyeken madarak szerepelnek. Ezek lehetnek madárportrék, madarak a saját környezetükben, illetve a képek bemutathatják a madarak viselkedését. Jelentkezéskor fel kell tüntetni a fotó készítésének az időpontját és a helyszínt, a városrész, vagy az utca nevét.

A legjobb fotókból decemberben válogatást mutatnak be egy készülő időszakos tárlaton, amelynek címe Szabadka madárvilága ‒ madarak urbánus környezetben lesz.

A pályázók a fényképeket a saját Facebook vagy Instagram profiljukra tölthetik fel, #SUbirds hashtaggel. A képeket a su.birds.gms@gmail.com email címre is el lehet küldeni, a pályázó nevét és kiskorú esetében az életkorát is feltüntetve.

A pályázat március elsejétől november elsejéig tart, és kizárólag amatőr fotósok vehetnek részt rajta.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..