home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Ma temetik Tijana Jurićot
2014.08.08.
LXIX. évf. 32. szám
Ma temetik Tijana Jurićot

Ma, pénteken 17 órakor lesz a tragikus körülmények között elhunyt 15 éves Tijana Jurić temetése Szabadkán, a sétaerdei pravoszláv temetőben, ugyanakkor a városi tanács döntése értelmében Szabadkán gyásznap lesz augusztus 8-a.

A temetést megelőzően, 16 órától a Krisztus mennybemenetele pravoszláv templomban szolgáltatnak gyászmisét a kislány emlékére.

A meggyilkolt kislány barátai pénteken Bajmok központjában gyülekeznek, és közös gyertyagyújtással emlékeznek Tijanára 19 órakor. A kislány barátai a megemlékezéshez csatlakozni vágyó polgárokat arra kérik, hogy hozzanak magukkal gyertyát.

Emlékeztetőül: Tijana Jurić holttestét augusztus 7-én találták meg Zombor közelében. A rendőrség letartóztatta Dragan Đurićot, aki beismerte a gyilkosság elkövetését, s megmutatta a rendőröknek, hol ásta el a holttestet.

Tijanát július 26-án látták utoljára Bajmokon, a rátai sportközpont közelében. A szabadkai kislány utáni nyomozáshoz csatlakozott a magyarországi rendőrség, valamint az Evropol és az Interpol is.

(A www.vajma.info alapján)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..