home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Ma megnyitják a forgalom előtt a Lošinj utcát a Zentai úttal összekötő új útszakaszt
2023.07.04.
LXXVIII. évf. 26. szám
Ma megnyitják a forgalom előtt a Lošinj utcát a Zentai úttal összekötő új útszakaszt

Szabadkán ma délután megnyitják a forgalom előtt azt az új utat, amely a Lošinj utcát köti össze a Zentai úttal. A valamivel több mint egy kilométer hosszú és 6,5 méter széles út egy körforgalmat is magában foglal, amely a Bajnát utcában épülő leendő aluljáróhoz vezet majd.

Ennek az útszakasznak a megépítése jelentősen megkönnyíti majd a közlekedést a város keleti és nyugati része között a Makszim Gorkij utcában épülő aluljárón végzett munkálatok ideje alatt. Továbbá hozzájárul majd ahhoz is, hogy a tehergépjárművek elkerüljék a város központját.  

A szóban forgó útszakasz rendkívül rövid idő, nem egészen két hónap alatt épült meg. Mielőtt megnyitották volna a forgalom előtt, az új útszakaszt megtekintette Anita Dimoski, a vasúti és intermodális közlekedésért felelős megbízott miniszterhelyettes és Szabadka Város Önkormányzatának képviselői is.

A Bajnát utca folytatásában épülő aluljáró kivitelezői igyekeznek a lehető legrövidebb időn belül befejezni a még elvégzendő munkákat, hogy azt minél előbb meg lehessen nyitni a forgalom előtt.  

ÉPÍTÉSÜGYI, KÖZLEKEDÉSI ÉS INFRASTRUKTÚRAFEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..