home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Lukácsfalván (is) fontosnak tartják környezetünk tisztaságát
Borbély Tivadar
2021.03.20.
LXXVI. évf. 11. szám
Lukácsfalván (is) fontosnak tartják környezetünk tisztaságát

A lukácsfalvi Bakos család és az ottani helyi közösség közös szervezésében nemrég takarítási akciót tartottak a faluban.

A megmozdulás keretében azok a falubeliek, akik szívügyüknek érzik a településük tisztaságát, összeszedték az út mentén szétdobált szemetet és hulladékot, így ráirányítva a figyelmet arra, hogy mennyivel szebb és egészségesebb egy tisztább, rendezettebb környezetben élni és gyermekeinket nevelni.

A település képviselőitől megtudtuk, hogy a lukácsfalviak egyik nagy kívánsága a főutca újraaszfaltozása, illetve az utcanévjelző táblák felállításának folytatása.

Foto: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..