home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Linka B. Gabriella Kishegyes díszpolgára
2023.03.27.
LXXVIII. évf. 12. szám
Linka B. Gabriella Kishegyes díszpolgára

A hétvégi falunapi ünnepség volt az első rendezvény Kishegyesen, amelyet a felújított színházteremben tartottak meg. Az épületkomplexum teljes körű renoválását Magyarország kormánya támogatja.

A színvonalas művelődési műsorban a falu apraja nagyja fellépett. A település intézményeinek növendékei és a Petőfi Sándor Művelődési Egyesület csoportjai mutatkoztak be, mely idén ünnepli hetvenéves fennállását.

A Kishegyes díszpolgára címet idén Linka Berecz Gabriellának, a helyi Petőfi Sándor Művelődési Egyesület elnökének ítélték oda a közösségi és kulturális élet területén végzett kiemelkedő munkájáért.

Forrás: Pannon RTV

Fotók: Facebook, Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..