Lezárultak a VII. pályázati kör pályázati kiírásai

Lezárultak a VII. pályázati kör pályázati kiírásai

A Prosperitati Alapítvány értesíti a közvéleményt, hogy a pályázati szabályzatokban foglaltaknak megfelelően 2019. július 31-én, 14 órakor lezárta a VII. pályázati kör pályázati kiírásait.

A pályázati határidőben több, mint 2500 beadvány került benyújtásra. A pályázati beadványok igen magas száma újabb bizonyíték arra, hogy a vajdasági magyar vállalkozókban és gazdálkodókban megvan a vállalkozói kedv, rendelkeznek fejlesztési elképzelésekkel és sokan keresik az itthoni érvényesülés lehetőségét. Megállapíthatjuk azt is, hogy a pályázati kiírások találkoztak a közösség igényeivel.

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a földvásárlási pályázat továbbra is nyitva áll, a benyújtási határidő 2019. október 31-én zárul.

A Prosperitati Alapítvány tájékoztatja a pályázókat és partnereit, hogy az általa működtetett honlap új arculattal érhető el, lehetőséget ad az érdeklődők célirányosabb tájékozódására. A honlapfejlesztés célja az új megjelenés mellett a könnyebb áttekinthetőség biztosítása és az egyszerűbb eligazodás segítése. Honlapunk változatlanul a www.prosperitati.rs webcímen érhető el.

Az Alapítvány magyarkanizsai és temerini irodái 2019. augusztus 1-jétől új helyszínen találhatóak meg. A magyarkanizsai területi irodát ezentúl a Fő utca 5/1/1 címen, míg  a temerini területi irodát a Kossuth Lajos utca 32. szám alatt találják meg. Az irodák a megszokott munkaidőben hétfőtől péntekig 9 és 15 óra között fogadják az ügyfeleket.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Értesítés rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Lezárultak a VII. pályázati kör pályázati kiírásai
Értesítés
  • 2020.07.03.
  • LXXV. évfolyam 27. szám
Lezárultak a VII. pályázati kör pályázati kiírásai
Értesítés
  • 2020.07.02.
  • LXXV. évfolyam 27. szám
Facebook

Támogatóink