home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Lescsapdából bumeráng
2014.06.18.
LXIX. évf. 25. szám

Ausztrália–Hollandia 2:3 (1:1)

B csoport, 2. forduló

Ausztrália–Hollandia 2:3 (1:1)

Góllövők: T. Cahill a 21., Jedinak (11-esből) az 54., illetve Robben a 20., Van Persie az 58., Depay a 68. percben.

Porto Alegre, Estádio Beira-Rio, vezette: Halmuidi (algériai)

Ausztrália: Ryan – McGowan, Spiranovic, Wilkinson, Davidson – Jedinak, McKay – Leckie, Bresciano (Bozanic), Oar (Taggart) – T. Cahill.

Hollandia: Cillessen – Janmaat, Vlaar, De Vrij, Martins Indi (Depay), Blind – De Guzmán (Wijnaldum), Sneijder, N. de Jong – Robben, Van Persie (Lens).

Fordulatos mérkőzésen az esélyes holland válogatott hatalmas erőfeszítések árán győzte le a szimpatikus ausztrál csapatot. Az oranje Robben egyéni akciója után jutott vezetéshez. Hetven másodperc elteltével a Chile ellen is eredményes Cahill pompás góllal egyenlített. Ért a meglepetés, amikor az 54. percben Bozanic beadása elakadt Janmaat kezében és az algériai bíró a büntetőpontra mutatott. A csapatkapitány Jedinak nem hibázott, így az ausztrálok vezetéshez jutottak. Nem sokáig örülhettek azonban az előnynek, mivel Van Persie egy rosszul sikerült ausztrál lescsapda után – Davidson ragadt be –, szép góllal egalizálta az állást. A 67. percben az ausztrálok nagy helyzetet hagytak kihasználatlanul, miután Oar középre adását Leckie mellel tette kapura, de Cillessen hárított. A hollandok viszont az ellentámadásból a csereként beállt Depay távoli lövésével, ami alaposan meglepte az addig kitűnően védő Ryant, megszerezték a három pontot.

Tekintse meg a TÁBLÁZATOT!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..