home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Leningrádi rezidencia
Gyulai Özvegy Andrea lakberendező
2021.10.06.
LXXVI. évf. 39. szám
Leningrádi rezidencia

— kívül-belül tágasan

A most bemutatandó ház a modern faépítészet kiváló példája. A fa, beton, üveg, kő és fém nagy térfogata, valamint a textúrák kombinációja egyedi jelleget kölcsönöz a szerkezetnek. Úgy tűnik, az épület „ipari” vonalaival, arányaival szinte berobban a környezetébe — mégis, mintha mindig is a magas, egyenes fák árnyékában helyezkedett volna el.

Több mint 1000 négyzetméter a telken levő hasznos terület, melyen a 600 négyzetméteres rezidencia fekszik. A főépületben, a földszinten tágas előszoba, öltöző ad helyet a felsőruházat, lábbeli fel- és levetésének, valamint moziszoba — mely különleges zenei rendszerrel van felszerelve — és zenei stúdió kapott helyet. Az épületben találunk még tágas medencét, jakuzzit és szaunát, fürdőszobát és zuhanyzót, mosókonyhát, műhelyt, kamrát az ételek tárolására. Ez a szint ad hozzáférést a zárt parkolóhoz, garázshoz és műhelyhez.

Az emeletek közötti mozgás kényelme érdekében beszereltek egy remek liftet, de természetesen lépcső is van, ha nem szeretnénk liftezni.

A ház földszintjén egy tágas nappali kapott helyet exkluzív, formatervezett kandallóval, tömör gránitból és masszív fémcsövekből. A konyha-étkező prémium háztartási gépekkel van felszerelve, az étkezőasztalhoz legalább nyolc személy leülhet, valamint ebben a helyiségben is megtaláljuk a különleges zenei rendszert.

Ha az ott lakók szeretnének, a konyhából egyenesen a kerti teraszra juthatnak, ahol a grillezővel pompás vacsora is készíthető.

A földszint további részét a dolgozószoba, a hálószoba és a fürdőszoba foglalja el. A bútorzat ezekben a helyiségekben is klasszikus. A faelemeket néhol érdekes kiegészítőkkel hangsúlyozták, ilyen például az étkező hatalmas üvegcsillárja vagy egy-egy nagy festmény.

A második emeleten három háló- és fürdőszoba található. A helyiségek belseje faborítást kapott, és néhol a gránitburkolat is feltűnik. A szobákba a mai kornak megfelelő világítást szereltek, illetve kristálycsillárt tettek.

A házhoz SPA–komplexum tartozik a 4,5 x 14,5 méteres, 1,35—1,65 méter mély úszómedencével (ellenáramú rendszerrel és 34 fokos vízhőmérséklettel), a japán méregtelenítő fürdővel, a török ​​hammammal és a vízszintes szoláriummal. A szauna és a medencék apró, kék és barnás színű mozaikkal vannak burkolva. A SPA-komplexum épülete saját, teljes ciklusú vízellátó rendszerrel bír, mely külön kútról üzemel. Mindebbe erős szellőztetőrendszert telepítettek, mely a levegő tisztántartásáról gondoskodik. És hogy a csoda még élvezhetőbb legyen, a komplexum ablakai a ház melletti tóra néznek, ezáltal a pihenés maximális föltöltődést nyújt.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..