home 2024. május 07., Gizella napja
Online előfizetés
Lemondott Varga F. József,
2004.10.13.
LIX. évf. 41. szám

Óbecsén a községi elnökválasztás második fordulójában VARGA F. József, a VMSZ-Együtt községünkért koalíció jelöltje az összesen 38 szavazóhely közül 21-ben megnyerte a választást - 21 szavazóhelyen kapott több szavazatot, mint ellenjelöltje. Ðorðe PREDIN - Badža (NDP) viszont azokon a szavazóhe...

Óbecsén a községi elnökválasztás második fordulójában VARGA F. József, a VMSZ-Együtt községünkért koalíció jelöltje az összesen 38 szavazóhely közül 21-ben megnyerte a választást - 21 szavazóhelyen kapott több szavazatot, mint ellenjelöltje. Ðorðe PREDIN - Badža (NDP) viszont azokon a szavazóhelyeken nyert fölényesen, ahol rendkívül magas volt a részvételi arány, s az összesített 7215 szavazattal, 53,31 százalékos támogatottsággal ő lett Óbecse községi elnöke. Varga F. József (a szavazatok 46,69%-át kapta) a választások előtt tett ígéretével összhangban a múlt hétfőn bejelentette: visszavonhatatlanul lemond a VMSZ óbecsei körzeti szervezetének elnöki tisztségéről, s lemond majd a VMSZ-ben betöltött többi tisztségéről is, csupán tagja marad annak a pártnak, amelynek egyik alapító tagja volt. (-ya)
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..