home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
Leltár - gyermekhét után
M.I.
2010.10.27.
LXV. évf. 43. szám
Leltár - gyermekhét után

Mottó: ,,Én tükre vagyok minden mosolyoknak, én azért élek, hogy visszamosolyogjak...''(Mécs László)
Próbaidős generációváltásA szemerkélő esővel elegy hideg őszi időjárásnak sem sikerült komolyabban rányomnia bélyegét az idei gyermekhét torontálvásárhelyi eseményeire. Elmaradt ugyan...

Mottó: ,,Én tükre vagyok minden mosolyoknak, én azért élek, hogy visszamosolyogjak...''
(Mécs László)
Próbaidős generációváltás

A szemerkélő esővel elegy hideg őszi időjárásnak sem sikerült komolyabban rányomnia bélyegét az idei gyermekhét torontálvásárhelyi eseményeire. Elmaradt ugyan a mezei futóverseny a falu Vásárterén, de a Moša Pijade iskola tornatanárai által kiötlött ügyességi sportvetélkedők mégiscsak tudták oldani az építkezésből fakadó, meglehetően ,,morcos'' teremhangulatot. Néhány napra persze az elméleti oktatás terén ,,zsonglőrködő'' kollégák is lemondtak az átvett tananyagok szóbeli és írásbeli visszakéréséről. A beltéri dekorációval megbízott, megihletett alkalmazottak őszi terményekből, illetve alkalmi gyermekmunkákból készítettek bemutatót az iskola előcsarnokában. Sajnos, az időközben ,,felbukkanó'' pedagógus világnapról viszonylag kevés szó esett... A szabványostól jó néhány árnyalattal eltérően oktatók és nevelők pedig ezúttal is hozták a tőlük megszokott formájukat - csipetnyi humorral, játékkal, közvetlenséggel, mégis tekintélyt(!) parancsoló következetességgel ízesítették a tanóráikat. Az előkészítésbe és előadásba aztán maguk a diákok is belekóstolhattak néhány tanítási óra erejéig, így bizonyítva magas fokú felelősségtudatukat! Az idei tematikus eseménysorozatot végül a gyermekvásár, egy jutányos áron összehozott színielőadás és zenés vigadozás zárta le. Amit pedig a szavak nem tükröznek, arról talán mesélnek a helyszínen készült fényképek.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..