home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Lehetőségek a fenntartható életmódra való nevelésben
2021.05.07.
LXXVI. évf. 18. szám
Lehetőségek a fenntartható életmódra való nevelésben

Mit jelent számunkra a környezettudatos életmód? Hogyan tudjuk a környezettudatosságot beleszőni az oktatásba? Miért fontos a fenntarthatóság és hogyan tudjuk a tanulók érdeklődését is felkelteni a témában? 

Azok számára, akik rendszeres látogatói az Apáczai Nyári Akadémia keretében szervezett Tapasztald, hogy továbbadhasd! környezetnevelési programunknak, ezek a kérdések már ismerősen csenghetnek. Látogassanak el májusi AKKREDITÁLT programunkra, ahol többek között szó esik majd a zöld óvodákról, a beporzók világnapjáról és a  gyógynövények gyakorlati alkalmazásáról is. 

Az AKKREDITÁLT konferencia tervezett időtartama 8 óra, amely magába foglal plenáris előadásokat, műhelymunkákat és egy közös ebédet is. 

A részletes programot hamarosan közzétesszük!   

A májusi TANOM Fejlesztő Programra az alábbi Google-kérdőívvel lehet jelentkezni: https://forms.gle/tmjkAoz1nrtayknC8 

Jelentkezési határidő: 2021. május 20. 12:00 óra.

Részvételi díj: 500 dinár

A járványügyi helyzetre való tekintettel az eseményre kizárólag előzetes bejelentkezéssel tudunk résztvevőket fogadni, az egészségügyi előírásoknak megfelelő, korlátozott lélekszámban.   

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..