home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Lehet jelentkezni az állami földek bérlésére Magyarkanizsán
2022.09.15.
LXXVII. évf. 37. szám
Lehet jelentkezni az állami földek bérlésére Magyarkanizsán

Magyarkanizsán folyamatban van az állami földek bérbeadása a 2022. évi program alapján. Az első köri nyílt felhívás szeptember 21-én 12 órakor zárul. Elektronikusan lehet jelentkezni a szükséges dokumentáció feltöltésével. Mintegy másfél ezer hektár állami föld került meghirdetésre 15 éves bérleti futamidőre. 

Az adott terület 709 bérbeadási egységre van tagolva. A területek kisebb része szántó, a jelentősebb része legelő és kaszáló. A kaszálók és legelők zöme Martonos Helyi Közösség területén található, illetve még néhány a nagyobbak közül Horgos területén, de minden településen van bérelhető parcella.

A hirdetmény a helyi önkormányzat hivatalos honlapján, a www.kanjiza.rs címen is megtekinthető, ahol minden információ elérhető, illetve személyesen is lehet érdeklődni a Magyarkanizsai Községi Közigazgatási Hivatal Gazdasági és Helyi Gazdaságfejlesztési Főosztályán (városháza, földszint, 14-es iroda, 8 és 14 óra között, tel.: 024/875-166, 243-as és 240-es mellék).

A Mezőgazdasági Minisztérium Földhivatalának a webalkalmazása, amelyen keresztül lehetőség nyílik valamennyi érdekelt mezőgazdasági termelő számára, hogy elektronikus úton vehessen részt az állami mezőgazdasági földterületek bérbeadására vonatkozó nyilvános pályázaton, a következő linken érhető el: https://upz.minpolj.gov.rs/sadrzaj/, ahol magyar nyelven is olvasható az alkalmazás használatára vonatkozó útmutató.

(Forrás: Magyarkanizsa Község Önkormányzata)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..