home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Legózzunk!
Martinek Imre
2018.01.31.
LXXIII. évf. 4. szám
Legózzunk!

A világhírű építőjáték, a LEGO kereken 60 éve, 1958. január 28-án jutott törzskönyvezett legitimitáshoz. Időgépes jegyzetünkhöz szervesen kapcsolódó fotográfiánk 2015. január 3-án készült Budapesten, a Margit-szigeten

A világhírű építőjáték, a LEGO kereken 60 éve, 1958. január 28-án jutott törzskönyvezett legitimitáshoz. A műanyag játékokat előállító vállalkozás a Dánia közepén fekvő Billund faluból, Ole Kirk Christiansen ácsmester családi műhelyéből nőtte ki magát globális óriássá.

A rendkívül széles termékpalettájú cég napjainkban természetesen nemcsak gyermekjátékokat gyárt, hanem bonyolult szerkezetű, nemritkán több ezer darabból álló járműveket is, illetve igény szerint akár úgynevezett LEGO-szobrokat is.

Időgépes jegyzetünkhöz szervesen kapcsolódó fotográfiánk 2015. január 3-án készült Budapesten, a Margit-szigeten.

Összeállította és fényképezte: Martinek Imre

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..