home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Lebović Eszter és lánya, Sanja biztonságos lakásba költözhettek
2020.12.04.
LXXV. évf. 49. szám
Lebović Eszter és lánya, Sanja biztonságos lakásba költözhettek

Megoldódott a Lebović Eszter és lánya lakásgondja

A szabadkai Lebović Eszter és 12 éves lánya, Sanja, aki a Dositej Obradović kisegítő iskolába jár, többé már nem a Dr. Bodrogvári Ferenc utcában található lakhatatlan házban él. Ugyanis Szabadka polgármestere, Stevan Bakić kezdeményezésére az anya és lánya megfelelő elhelyezést kapott, és már be is költözhettek palicsi új otthonukba.

–Miután megvizsgáltam Eszter és lánya, Sanja helyzetét, és meggyőződtem arról, hogy ez a különleges ellátást és bánásmódot igénylő gyermek olyan körülmények között él, melyek közvetlenül veszélyeztetik az egészségét és az életét, világossá vált számomra, hogy azonnal cselekednünk kell. Sanja most tisztességes körülmények között tud felnőni és tanulni. Ezúton szeretnék köszöntet mondani azoknak a polgároknak is, akik részt vettek a segélyakcióban – mondta Bakić polgármester, és hangsúlyozta, Szabadka város önkormányzata felelős szociálpolitikát folytat.

–Számunkra ez egy új élet, melyben nem kell olyan gondokkal küzdenünk, melyek eddig mindennaposak voltak. Nincstelenségben éltünk, nem volt sem vizünk, sem áramunk. Mérhetetlenül hálás vagyok mindazoknak, akik segítettek nekünk, de különösen Stevan Bakić polgármesternek, aki azonnal intézkedett, hogy Sanja és én jobb életet tudjunk élni“ – mondta Lebović Eszter.

A Lebović család a polgármester döntése alapján beköltözhetett ideiglenes otthonába, az önkormányzat palicsi épületébe – olvasható többek között a Polgármesteri Kabinet közleményében.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..