home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Latin hangulat az Akusztikban
MTVA
2020.05.09.
LXXV. évf. 19. szám
Latin hangulat az Akusztikban

Hétfőn este a Latin Varázs egy vérbeli latin esttel ajándékozza meg a nézőket az M2 Petőfi TV-n. A duó meghódította már Kalifornia spanyol ajkú közönségét is, most pedig az Akusztik nézőinek koncertezik.

„Nagyon jól éreztük magunkat a felvételen. Mindvégig egy családias légkör, hangulat vett körbe minket, mindenki pontosan tudta a feladatát” – mesélte Gál Péter, a duó hegedűse a még a korlátozások előtt rögzített adásról. –  „A repertoárunkban lévő rengeteg szám közül a program összeállításánál törekedtünk arra, hogy az elhangzó dalok vidámabbak, dallamosabbak legyenek.”

Az est során a Latin Varázs élettelteli, pörgős számai mellett felcsendül majd Cserháti Zsuzsa Elfelejtett dal című slágere és az Edda Művek Álmodtam egy világot című örökzöld dala is. A feldolgozásokra csatlakozik Szűcs Antal Gáborhoz és Gál Péterhez a Triász és Zselencz László basszusgitáros is, akiket régi barátság és szakmai kapcsolat fűz a duóhoz.

„Gábor Zselencz Zsöcivel együtt játszik a Dinamitban. Jómagam pedig játszom a Triász Együttes két hanghordozóján, turnéztam is velük Kanadában és az Egyesült Államokban, sőt a nagyzenekaros koncertjeiknek is rendszeres résztvevője vagyok. A Dinamit koncerteken Zsöci rendszeresen énekli az Álmodtam egy világot, ezért adott volt, hogy velünk is ezt a dalt adja elő. A Triásszal közösen előadott Cserháti nótát pedig Sipos Peti választotta ki” – árulta el Gál Péter, aki azt is hozzátette, hogy remélik, hogy hamarosan személyesen is találkozhatnak a közönséggel, de addig is mindenki vigyázzon magára.

A Latin Varázs Akusztik 2020. május 10-én 22:00 órai kezdettel hallható a Petőfi Rádióban, majd egy nappal később május 11-én hétfőn, 22:15-kor a teljes koncert látható lesz az M2 Petőfi TV-n.


Szűcs Antal Gábor gitáros (Dinamit) a Volt egyszer egy Ifipark koncertsorozat budapesti sajtótájékoztatóján 2018. június 5-én (MTI Fotó: Mohai Balázs)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..