home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Lassie az M2 Gyerekcsatornán
MTVA
2020.05.21.
LXXV. évf. 21. szám
Lassie az M2 Gyerekcsatornán

Ki ne ismerné a híres skótjuhászt, Lassie-t? Számos feldolgozás, film és sorozat készült Eric Knight világhírűvé vált kutya főhőséről, akire mindig lehet számítani. Nincs ez másként az M2 Gyerekcsatornán május 22-től látható Lassie című animációs sorozatban sem.

A 2014-ben készült sorozat okos és bátor főhőse, Lassie tűzön és vízen keresztül mindig kész szeretett gazdája, a 10 éves Zoé megmentésére sietni. A helyszín pedig nem más, mint egy csodálatos nemzeti park, ahol Zoé szüleivel, vadőr édesapjával és állatorvos édesanyjával él, és amit mindenáron szeretnének megtartani eredeti szépségében. Ebben segítségükre van a hűséges skótjuhász, illetve Zoé jó barátja, Harvey is, valamint sok-sok állat barátjuk is melléjük szegődik, legyen az háziállat vagy vadállat.

A rajzfilmsorozat minden epizódja új kihívások elé állítja főhőseit, akik erejüket nem kímélve vetik bele magukat a megoldás keresésébe, legyen az erdőtűz, vagy egy kismadár vagy éppen egy medvebocs megmentése. Mindehhez társul sok-sok nevetés és izgalom. Az epizódok során kirajzolódik, milyen is az élet egy nemzeti parkban, mi mindennel kell napról napra megküzdeni, szembenézni. Megható képet kapunk arról is, miként fonódik össze egy állat és egy kislány élete. Zoé és Lassie szavak nélkül is értik egymást. Életük pedig sosem unalmas, hiszen Zoé kalandvágya legalább olyan nagy, mint a nemzeti park, ahol laknak Lassie-vel.

 

Lassie kalandjai tehát május 22-től hétköznaponként, este 18.50-es kezdéssel az M2 Gyerekcsatornán!

 


Fotó: virágzó angol kékcsengők (Hyacinthoides non-scripta) borítják a Heartwood erdő talaját a délangol Hertfordshire megyei St Albans város közelében 2018. április 25-én. A jácintfélék nemzetségébe tartozó illatos vadvirág 1981 óta védett faj a brit szigeteken (MTI/EPA/Neil Hall)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..