home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Lankadatlan lendülettel
Martinek Imre
2021.06.28.
LXXVI. évf. 25. szám
Lankadatlan lendülettel

Rendszeres választói közgyűlését tartotta meg június 27-én az immáron hatvan éve folyamatosan működő hertelendyfalvi Tamási Áron Székely-Magyar Művelődési Egyesület.

Az úgynevezett nyílt sisakos beszámolókat az új/régi választmányi tagok jelölése követte, illetve a legutóbbi, sorrendben XXVI. Kálmány Lajos Népmesemondó Verseny helybéli díjazottjainak, Kovács Tímeának és Tibornak, valamint felkészítőjüknek, Lőcsei Antal mesefának színre lépése. Történt mindez a titkos szavazás útján leadott voksok összeszámlálása idején. A közgyűlés nyolcadik, utolsó előtti napirendi pontja az egyesületi elnök megválasztásáról volt hivatott határozatot hozni. A szavazati joggal bíró jelenlévők egyhangúlag a további időszakra is az eddigi elnöknek, Lőcsei Vilmosnak szavaztak bizalmat. 

Kovács Tímea

Kovács Tibor

Lőcsei Antal mesefa

Fényképezte: Martinek Imre

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..