home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Lakossági fórumot tartottak Pacséron
Pannon RTV
2022.02.26.
LXXVII. évf. 8. szám
Lakossági fórumot tartottak Pacséron

A pacséri gyógyfürdő további fejlesztése, illetve a Szabadka–Zombor és a Bajmok–Topolya közötti utak javítása is téma volt a VMSZ Pacséron megtartott lakossági fórumán, amely iránt nagy érdeklődés nyilvánult meg. Az összejövetelen elhangzott, a tervek erős magyar érdekképviselettel valósíthatóak meg.

Pacsér a melegvizes gyógyfürdőjéről híres, melynek köszönve fellendült a turizmus a településen. A további tervek között szerepel a vízvezeték hálózat és a színházterem felújítása is.
Nemzeti érdek, hogy minél több magyar képviselő foglalhasson helyet a parlamentben, kormányzati szerepkörbe kerüljünk, és államtitkáraink is legyenek – hangsúlyozta dr. Pásztor Bálint, a VMSZ köztársasági parlamenti listavezetője.

A pacséri lakossági fórumon jelen volt Kovács Elvira, Fremond Árpád, Újvári Zsombor és Ökrész Rozália, akik a VMSZ választási listáját erősítik.

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..