home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Kupagyőztes a Vinogradar
Tóth Tibor
2023.10.13.
LXXVIII. évf. 41. szám
Kupagyőztes a Vinogradar

A hajdújárási Vinogradar labdarúgói nyerték meg a Szabadka Községi Kupát, miután a városi stadionban lejátszott döntőben a büntetők biztosabb értékesítésével, 4:3 arányban legyőzték a visnyeváci Udarnik csapatát. A rendes játékidőben nem rezdültek a hálók. A zöld-fehérek soraiból Faragó Arnold, Kovács Alen, Aladžić Roland és Ćulafić Stefan volt eredményes, míg a visnyeváciak közül Dalibor Kotaraš, Dragan Šicar és Nikola Ivanišević talált be Krebsz Péter hálójába, Marko Anđić az első, Bojan Kuktin pedig az utolsó sorozatban hibázott.


Fotók: FK Vinogradar Hajdukovo

A Vinogradar csapata a következő összeállításban futott ki a pályára: Krebsz Péter, Engi Szebasztián, Kovács Alen, Klebecskó Csongor, Szalma Levente, Aladžić Roland, Plavšić Saša, Ćulafić Stefan, Jeknić Luka, Haskó Zsolt, Törteli Krisztián. Cserejátékosok: Dragosavljević Stevica, Kökény Dominik, Faragó Arnold, Brajko Filip, Sőregi Viktor, Payeta Patrice, Sőregi Roland.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..