home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Kulturális projekteket támogat Szabadka önkormányzata
2021.01.27.
LXXVI. évf. 4. szám
Kulturális projekteket támogat Szabadka önkormányzata

Jelentkezni február 21-ig lehet.

Pályázatot hirdettek kulturális projektek támogatására vagy résztámogatására Szabadka város területén. A pályázatot olyan, a város számára kiemelt fontosságú kulturális projektekre hirdették meg, amelyek a kultúra, a művészet megőrzésére, előmozdítására és a kortárs művészeti alkotótevékenység fejlesztésére vonatkoznak. A pályázaton részt vehetnek kulturális tevékenység folytatására bejegyzett intézmények, művészeti és más egyesületek, magánszemélyek, kivéve a köztársasági, tartományi és önkormányzati alapítású intézményeket. A jelentkezési határidő 2021. február 21-e. További információ az önkormányzat hivatalos honlapján, a subotica.rs címen található.

(Forrás: subotica.com)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..