home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Különleges Adventi Kalandárium nyílik ki az M2 Gyerekcsatornán
(MTV)
2022.11.29.
LXXVII. évf. 47. szám
Különleges Adventi Kalandárium nyílik ki az M2 Gyerekcsatornán

Idén is várja az egész családot az M2 Gyerekcsatorna adventi műsora. December 1-jétől 24 napon át nyílnak meg az Adventi Kalandárium ablakai. Az epizódokon keresztül részesei lehetnek a nézők Imre bácsi világának, ahol a szeretettel készített ajándékok képviselik a legnagyobb értéket.

Ahogy az elmúlt két évben, úgy idén is adventi meglepetéssel várja nézőit az M2 Gyerekcsatorna: december első napjától szentestéig minden nap kinyílnak az Adventi Kalandárium ablakai. 24 napon keresztül bekukkanthatunk Imre bácsi világába, aki minden nap egy újabb személyre szóló meglepetéssel készül szeretteinek. Legyen az régiből új ajándék, egy kedves emlék mely új gazdára talál, vagy egy egyszerű, szívhez szóló meglepetés, Imre bácsi mindig azon dolgozik, hogy ajándékait az új „tulajdonosok” tovább vigyék, megbecsüljék, és életük részévé váljon.

Az Adventi Kalandárium megmutatja, miként kelhet új életre egy törött bögre, egy régi játék, hogyan nyújthat örömet egy saját készítésű naptár, egy kézzel írt recept, és milyen különleges ajándék lehet az „emlék befőtt”. Imre bácsi, akit Szacsvay László a Nemzet Színésze, Jászai Mari-díjas színművész alakít a sorozatban, ajándékaival arra tanít, miként tudunk örömet szerezni anélkül, hogy drága tárgyakat vásárolnánk, úgy hogy szeretetünk mellett az egyik legnagyobb, megfizethetetlen ajándékot adjuk, az időnket.

Adventi Kalandárium – december 1-jétől, 24 napon át az M2 Gyerekcsatornán!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..