home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Különdíj a zentai Tündér Míra előadásnak
2022.08.23.
LXXVII. évf. 33. szám
Különdíj a zentai Tündér Míra előadásnak

A Zentai Magyar Kamaraszínház Tündér Míra című előadásával Szarvas város önkormányzatának különdíját nyerte el Szarvason, a Szarvasi Vízi Színház és a Magyar Teátrumi Társaság nyári fesztiválján.

A Szarvasi Vízi Színházban augusztus 21-én fejezték be az idényt. A www.viziszinhaz.hu oldalon megjelent írásban olvashatjuk, hogy fantasztikus 64 estét tudhatnak maguk mögött, több mint 60 ezer néző látta az előadásokat, és nem volt egyetlen esőnap sem. Mivel Szarvas városa 2022-ben lett 300 éves, a rendezvény 300. látogatójának ajándékot adott át Babák Mihály polgármester.

Idén a fesztiválon 11 színház 13 előadással képviseltette magát, közülük kerültek ki az évad nyertesei. A bíráló bizottság különböző kategóriákban – legjobb jelmez, díszlet, női és férfi mellékszereplő, női és férfi főszereplő stb. – számos elismerést osztott ki.

A legjobb előadás díját a veszprémi Petőfi Sándor Színház Esőember című darabjának ítélték oda, a legjobb rendező címet Szente Vajk érdemelte ki a Legénybúcsú című előadásért.   

Szarvas város egyik különdíját a Zentai Magyar Kamaraszínház nevében Wischer Johann igazgató vette át.

Forrás: www.viziszinhaz.hu  

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..