home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Kudarc a csoportkör végén
Tóth Tibor
2021.08.01.
LXXVI. évf. 30. szám
Kudarc a csoportkör végén

Vereséggel zárta a csoportkört a magyar női vízilabda-válogatott, miután az utolsó fordulóban kellemetlen, 11:9-es vereséget szenvedett Kínától.

Nagyon rosszul kezdett a magyar csapat, és az első két negyed után a kínaiak, elsősorban a kiváló emberelőny kihasználásnak köszönhetően, már 7:2-re vezettek. Zárkózott a magyar együttes, háromszor is volt lehetőség egy gólra feljönni, ám ez egyszer sem sikerült, így végül az ázsiai csapat kétgólos győzelmet aratott. Magyarország negyeddöntőbeli ellenfelének kiléte a másik csoport zárófordulója után derül ki.


Fotó: MTI/Illyés Tibor

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..