Községi teketorna

Községi teketorna

Május 12-én tartották meg Torontálvásárhelyen az antalfalvi község településein lezajlott idei téli munkássportjátékok legügyesebbeknek bizonyuló tekecsapatainak finális megméredzkedését. Csoportfotónkon az első helyezett Torontál legénysége látható.

A tornán, melynek házigazdája ezúttal az 1936-ban alapított helyi Spartacus Tekeklub volt, a 2018-as esztendőhöz hasonlatosan, négy település tizenegy amatőr tekecsapata vetélkedett. Nagylajosfalváról, azaz Padináról a Crno beli (317 ütött fa), a Skubi dubi (278 ütött fa), a PK Ljavroš (342 ütött fa) és a Color Plus (342 ütött fa); Antalfalváról, azaz Kovacsicáról a Metal Elkov (283 ütött fa) és az Okno (260 ütött fa – második helyezés); Pancsováról a Dream Team (344 ütött fa – harmadik helyezés) és a Pančevački luzeri (283 ütött fa), Torontálvásárhelyről pedig a Jánosok (327 ütött fa), a Nyugdíjasok (281 ütött fa) és a Torontál (384 ütött fa – első helyezés) vett részt.

A megméredzkedés utáni társalgás és a díjkiosztás színhelye a József Attila Művelődési Otthon volt. A soron következő esztendő községi rangadójának házigazda szerepét Antalfalva vállalta.

 


A Torontál legénysége (a szerző felvételei)

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg HÍREK KÉPEKBEN rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Községi teketorna
Községi teketorna
Facebook

Támogatóink