home 2024. szeptember 20., Friderika napja
Online előfizetés
Közösen
2006.03.21.
LXI. évf. 12. szám
Közösen

Rendkívül nagy volt a szakma és a nagyközönség érdeklődése a Szeged-Szabadka közös turisztikai programok iránt Budapesten. A Utazás elnevezésű, 29. Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállításon a 49 kiállító között Szabadka és Palics Szegeddel közösen szerepelt. A budapesti Hungexpo legnagyobb közp...

Rendkívül nagy volt a szakma és a nagyközönség érdeklődése a Szeged-Szabadka közös turisztikai programok iránt Budapesten. A Utazás elnevezésű, 29. Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállításon a 49 kiállító között Szabadka és Palics Szegeddel közösen szerepelt. A budapesti Hungexpo legnagyobb központi csarnokának exkluzív helyszínén állt a két határ menti város bemutatkozó standja. Az idegenforgalomnak a határokon átnyúló együttes fejlesztése végett, a Kultúrával közösen az idegenforgalomért címmel készült európai projektum sikerén fölbuzdulva a Palics-Ludas Közvállalat és a szegedi Turiszt-inform illetékesei további közös programok lebonyolítását tervezik. Szabó Attila felvétele akkor készült, amikor magyarországi parlamenti megbeszéléseik után a Tartományi Képviselőház elnöke, Bojan Kostreš, és alelnöke, Egeresi Sándor munkatársaikkal ellátogattak a nemzetközi rendezvény szabadka-szegedi kiállítóhelyére.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..