home 2024. május 18., Erik napja
Online előfizetés
Közös fellépés
(orcsik)
2007.10.31.
LXII. évf. 44. szám
Közös fellépés

A nyugat-bácskai hívők valódi zenei csemegével gazdagodtak az elmúlt hétvégén. Október 20-án és 21-én a szilágyi és a bácskertesi római katolikus egyházközség, valamint a bácskertesi Petőfi Sándor és a szilágyi József Attila Művelődési Egyesület közös vendége volt a kiskunhalasi Lorántffy Zs...

A nyugat-bácskai hívők valódi zenei csemegével gazdagodtak az elmúlt hétvégén. Október 20-án és 21-én a szilágyi és a bácskertesi római katolikus egyházközség, valamint a bácskertesi Petőfi Sándor és a szilágyi József Attila Művelődési Egyesület közös vendége volt a kiskunhalasi Lorántffy Zsuzsanna Református Kórus. A magyarországi énekesek a szabadkai zenei középiskola néhány tanárának és diákjának kíséretében a vasárnapi szentmisék keretében Antonio Caldara: Messa Dominicalis című kórusművét mutatták be Kasza Bálint vezényletével, aki a szabadkai zenede növendéke. A közös fellépés is az ő szervezésében jött létre. A szilágyi és a bácskertesi hívek örömére szolgált, hogy templomaik adhattak otthont Vajdaságban elsőként a nem mindennapi zenei eseménynek.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..