home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Közlemény a palicsi üdülőtelep rendezésének folytatásáról
2023.01.27.
LXXVIII. évf. 4. szám
Közlemény a palicsi üdülőtelep rendezésének folytatásáról

A Palicsi Park közvállalat tájékoztatja a nyilvánosságot, hogy a palicsi üdülőtelep meghirdetett rendezése során számos tevékenység van folyamatban. 

A múlt év decemberében és az idén januárban felmérték a helyszínen található valamennyi épület állapotát, elkészült a nyilvántartás az objektumok és a telkek kategorizálásáról és tulajdonjogáról, valamint arról, hogy a létesítmény szerepel-e a kidolgozott bontási tervben. Az illetékes szakszolgálattól megkapták az illegálisan épült objektumokra vonatkozó adatokat, és megvizsgálták, hogy időközben elindult-e a legalizálási eljárás.

A Palicsi Park közvállalat 19 olyan ingatlannak a kataszterből való törlésére indított eljárást, amely a Szerb Köztársaság tulajdonában volt, de már korábban lebontották. Emellett összeírták azokat az elhagyatott, rossz állapotban lévő objektumokat, amelyek szintén szerbiai tulajdonban vannak, és megkezdődött az eltávolításukra vonatkozó eljárás előkészítése.

A közvállalat tájékoztatja a lakosságot, hogy elkezdődött a kapcsolatfelvétel az üdülőtelepen található, rossz állapotban lévő épületekről, függetlenül attól, hogy azok magántulajdonban vannak, vagy cégekhez tartoznak. Az érintettek minden információért a Palicsi Park közvállalathoz fordulhatnak.

A kapcsolattartó Keiper Zsolt, akit hétfőtől péntekig 7 és 15 óra között kereshetnek a 024/602-780 és 065/960-2794-es telefonszámon, illetve jelentkezhetnek a zsolt.keiper@park-palic.rs e-mail-címen. Ha a kérdéses épület nincs benne a már kidolgozott bontási tervben, az érintetteket az illetékes intézményekhez irányítják, hogy felmérjék a legalizáció, illetve a rekonstrukció lehetőségét.

Fotók: Dinovizija

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..