home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Közlemény a közlekedési rend módosulásáról Szabadkán
2020.12.10.
LXXV. évf. 50. szám
Közlemény a közlekedési rend módosulásáról Szabadkán

Szabadka Város Közigazgatási Hivatalának Közlekedési és Energetikai Szolgálata tájékoztatja a nyilvánosságot, hogy 2020. december 11-étől módosul a közlekedési rend Szabadkán a következő utcákban: 

– a Mićurin utcában egyirányú közlekedési rend lép életbe, mely szerint tilos a járművel való közlekedés a Mićurin utca egy részén, az Ivana Brlić Mažuranić utca sarkától a Marija Bursać utca sarkáig (a Bajai úti temető első bejáratától a második bejáratáig).

– a Triglav utcában egyirányú közlekedési rend lép életbe, mely szerint tilos a járművel való közlekedés a Triglav utca felől a Bajai út felé.

– a Joó Lajos utca és a Mirko Bogović utca kereszteződésén, valamint a Joó Lajos utca és az Ivan Broz utca kereszteződésén egyirányú közlekedési rend lép életbe, mely szerint tilos a járművel való közlekedés a Mirko Bogović utca irányából a Joó Lajos utcába, és engedélyezett a járművel való közlekedés a Joó Lajos utca és az Ivan Broz utca kereszteződésének irányából a Mirko Bogović utca felé.

Tekintettel arra, hogy a közlekedési feltételek a megnevezett szakaszokon lehetővé teszik ezt a módosítást, Szabadka Város Közlekedésbiztonsági Tanácsa jóváhagyólag véleményezte, valamint jóváhagyta a tervező is az érintett utcák kereszteződésének forgalmára vonatkozó műszaki szabályozás módosításának tervét, valamint annak a Szabadka városi helyi utakon (úthálózaton) való közlekedés műszaki szabályozási főtervébe való illesztésének lehetőségét.

(A közleményt Radoslav Vukelić titkár jegyzi)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..