home 2024. szeptember 14., Szeréna napja
Online előfizetés
Közlemény
2024.08.28.
LXXIX. évf. 35. szám
Közlemény

A Tartományi Kormány elnöke, Juhász Bálint augusztus 27-én fogadta A Tiszta Energetikai Technológiák Nemzetközi Fórumának programbizottságát.

Ezt a fórumot hagyományosan az Európai Ügyek Intézete (INEA) és az Újvidéki Egyetem Műszaki Tudományok Kara szervezi a tartományi parlament támogatásával.

Az idei, sorrendben 17. tanácskozást A nemzeti energiapolitika stratégiai változásai címmel szeptember 24-én és 25-én tartják meg, a Tartományi Kormány és a Vajdasági Gazdasági Kamara helyiségeiben.

Ez alkalommal átadják majd a TOP ENERGY nemzetközi rangú elismeréseket is, melyeket a legsikeresebb szerbiai és délkelet-európai energetikai projektumoknak ítélnek oda.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..