home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Közérdekű közlemény ideiglenes útlezárásról
2023.09.27.
LXXVIII. évf. 39. szám
Közérdekű közlemény ideiglenes útlezárásról

Értesítjük a lakosságot, hogy a GALLERIA szálloda homlokzatán végzett munkálatok miatt a következő utcák lesznek lezárva a forgalom előtt:

- 2023.09.28-án 06:00 és 18:00 óra között a Pancsova utca egy részén (a Corvin Mátyás utca kereszteződésétől a Vuk Karadžić utcával alkotott kereszteződésig), a Corvin Mátyás utca (a Pancsova utcával alkotott kereszteződésben) és a Vuk Karadžić utca (a Pancsova utcával alkotott kereszteződésben) 115 méter hosszúságban, és

- 2023.09.29-én 06:00 és 18:00 óra között a Vuk Karadžić utca egy része (a Corvin Mátyás utcával alkotott kereszteződéstől a Vuk Karadžić utca kereszteződéséig).

Radoslav Vukelić
a titkárság titkára

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..