home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Közérdekű közlemény
2021.07.20.
LXXVI. évf. 28. szám
Közérdekű közlemény

A civil egyesületek Szabadka város területén megvalósítandó mezőgazdasági programjainak finanszírozására meghirdetett 2021. évi pályázatra összesen 22 egyesület jelentkezett.

Valamennyi pályázati anyagot határidőn belül nyújtottak be, de a hiányos vagy szabálytalan dokumentáció miatt négy egyesület pályázatát a bizottság elutasította.

A mezőgazdasági tevékenységek támogatására az idén Szabadka város költségvetéséből 2 millió 430 ezer dinár lesz elkülönítve.

Az összesen 18 egyesületnek megítélt összegek 80 és 150 ezer dinár között mozognak.

Az egyesületek képviselői a szerződéseket a Városháza Ügyfélszolgálatában, a 15-ös pultnál írhatják alá szerdától, július 21-étől, minden munkanapon 9-től 10 óra 30 percig.

 

 

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..