home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Köszönjük a támogatást!
2021.01.05.
LXXV. évf. 53. szám
Köszönjük a támogatást!

Facebook-bejegyzésben köszönték meg a támogatást Pál Gajódi Olivér szülei. A bajmoki kisfiú édesanyja és édesapja azt írja: nagyon nagy boldogság és hála van a szívükben.

Mint fogalmaznak, még ők sem hiszik el, hogy megvan a gyógyításhoz szükséges több mint 2 millió euró. Tímea és József köszönik a munkát az önkénteseknek, a Vajdasági Jótékonysági Licit minden koordinátorának és tagjának, valamint a piacokon, vásárokon árulóknak. A szülők köszönik a sok smst, a folyószámlára érkezett rengeteg utalást, a nyereményjátékra érkező és licitfelajánlásokat, a kihelyezett dobozokat, az értük szervezett rendezvényeket, az ajándékokat, a bátorító szavakat. Olivér nevében köszönik a médiának a folyamatos támogatást. Aláhúzzák: ez nagy segítség volt a célhoz. A spinális izomatrófiában, vagyis gerinc eredetű izomsorvadásban szenvedő fiú szülei hálásak még az orvosoknak, és minden egészségügyi dolgozónak. Mint jelentik, Olivér jól van, kibújt a második foga is, jókedvű, mintha érezné, hogy csoda történik. Ölelünk titeket! - zárják bejegyzésüket a szülők.

Forrás: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..