home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Kostadinović és Bognár első helye, Surján duplázott
Tóth Tibor
2023.03.27.
LXXVIII. évf. 12. szám
Kostadinović és Bognár első helye, Surján duplázott

Szabadkán rendezték a felnőttek számára az országos asztalitenisz-bajnokságot, melyen 31 férfi és 17 női játékos állt asztalhoz.


Fotók: Spartacus Infostud Asztaliteniszklub Facebook-oldala

A férfipárosok versengését a Spartacus Infostud tagjai, a Stefan Kostadinović — Bognár Bence-kettős nyerte, miután a döntőben 3:1-re (2:11, 11:8, 13:11, 11:3) legyőzték a Gacev—Grujić- (piroti Radnički, Grenzau) duót. A férfiak egyéni versenyéből Aleksa Gacev került ki győztesen, miután a döntőben 4:1-re legyőzte Nikola Strugarevićet (Crvena zvezda). A női egyéni döntőjében a bácsföldvári Vojvodina csapatában játszó Surján Szabina 4:1-re nyert a zentai, de a Novi Sad csapatában játszó Makszuti Anetta ellen. A vegyes párosok versenyét a Lupulescu—Levajac- (Unirea, Crvena zvezda) kettős nyerte, női párosban pedig Surján Szabina és Tijana Jokić (bácsföldvári Vojvodina, Novi Sad) diadalmaskodott.

Végeredmények, férfiak, egyéni: 1. Aleksa Gacev (piroti Radnički), 2. Nikola Strugarević (C. zvezda), 3. Nemanja Đilas (Banat) és Pero Tepić (Temerin).

Páros: 1. Stefan Kostadinović, Bognár Bence (Spartacus Infostud), 2. Aleksa Gacev, Nikola Grujić (Radnički, Grenzau), 3. Dimitrije Levajac, Nemanja Đilas (C. zvezda, Banat), Nikola Strugarević, Nikola Marinković (C. zvezda, Požarevac).

Női egyéni: 1. Surján Szabina (bácsföldvári Vojvodina), 2. Makszuti Anetta (Novi Sad), 3. Andrea Todorović (Akademija 2018) és Tijana Jokić (Novi Sad).

Páros: 1. Surján Szabina, Tijana Jokić (Vojvodina, Novi Sad), 2. Izabela Lupulescu, Dragana Vignjević (Unirea, Panonija), 3. Makszuti Anetta, Bezzeg Réka (Novi Sad) és Katarina Gvozdenović, Anđela Menger (Dombos, Rapid).

Vegyes páros: 1. Izabela Lupulescu, Dimitrije Levajac (Unirea. C. zvezda), 2. Makszuti Anetta, Nikola Strugarević (Novi Sad, C. zvezda), 3. Dragana Vignjević, Aleksa Gacev (Panonija, Radnički) és Bezzeg Réka, Nemanja Đilas (Novi Sad, Banat).

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..