home 2024. február 26., Géza napja
Online előfizetés
Környezetvédelmi témák Topolya Önkormányzatában
2023.09.01.
LXXVIII. évf. 35. szám
Környezetvédelmi témák Topolya Önkormányzatában

Látogatást tettek Topolya Önkormányzatában Tóth Zoltán és Ivan Radin tartományi településrendezési és környezetvédelmi segédtitkárok. A vendégeket Szatmári Adrián, Topolya község elnöke fogadta, és a találkozón részt vett Suzana Nešić Pataki, az illetékes közigazgatási osztály vezetője is.

A környezetvédelmi előrelépések mellett megvitatták az aktuális problémákat. Az elmúlt években Topolyán fontos változások történtek a környezetvédelem terén. A szennyvíztisztító hivatalosan is megkapta a működési engedélyt. Elkészült a városi szennyvízelvezető hálózat bővítésére vonatkozó tervdokumentáció, mely 45 km szennyvízvezeték kiépítését irányozza elő. Az ipari szennyezők közül a helyi baromfivágóhíd kiépítette saját szennyvíztisztítóját, de fontos, hogy ezt a többi vállalat is megtegye, melyeknek ez a törvény által előírt kötelezettségük. A Bács-ér patak és a vizek szennyezésének kezelése mellett a találkozón a légszennyezés is kiemelt téma volt. Topolya Önkormányzata a Tartományi Településrendezési és Környezetvédelmi Titkársággal a szorosabb együttműködés és a fokozottabb ellenőrzés mellett foglalt állást, és közösen azon fognak dolgozni, hogy mihamarabb sor kerüljön a környezetünket érintő negatív hatások felszámolására.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..