home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Konzuli fogadás a palicsi Vigadóban
(—)
2015.03.18.
LXX. évf. 11. szám
Konzuli fogadás a palicsi Vigadóban

Az 1848/49-es szabadságharc tiszteletére adott ünnepi fogadást Babity János, Magyarország szabadkai főkonzulja a palicsi Vigadó konferenciatermében.

A rendezvényen a főkonzul Orbán Viktor magyar miniszterelnök ünnepi üzenetét tolmácsolta a jelenlévőknek, majd köszöntőjében elmondta, hogy Vajdaságban az elmúlt időszakban jelentős eredményeket értek el a nemzetpolitikai célok tekintetében, valamint nagyon fontosnak tartja Szerbia és Magyarország gazdasági kapcsolatainak tovább bővítését. „A gazdasági fejlesztésről nem csak magas szinten érdemes tárgyalni. Éppen a vállalkozói szinten való eredményes gazdasági kapcsolatok és gazdasági hálózatok kialakulása lehet a két ország felemelkedésének, egyúttal a vajdasági gazdasági megújulásnak a kulcsa. A főkonzulátus, a hagyományos konzuli feladatok ellátásán kívül, hozzá fog járulni Magyarország és Szerbia, illetve ezen belül Vajdaság sikeres gazdasági együttműködéséhez” — emelte ki a főkonzul.

Szabó Attila felvételei

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..