home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Könyvet tessék!
Bíró Tímea
2020.11.23.
LXXV. évf. 47. szám
Könyvet tessék!

A topolyai Juhász Erzsébet Könyvtár folytatja a több mint tíz éve tartó hagyományát, a nagy népszerűségnek örvendő könyvvásárt. Mivel a járványhelyzet miatt kérdésessé vált, hogy megtartják-e a topolyai karácsonyi vásárt, a könyvtár vezetősége nem szeretné, ha az irodalomkedvelők könyvek nélkül maradnának.

Náray Éva, a könyvtár igazgatója elmondta, hogy az idén újdonságokkal is várják az érdeklődőket:

— Szerencsére sok könyvet kapunk ajándékba, ezeket átválogatjuk, van, amit beteszünk a könyvállományunkba, van, amit pedig bedobozolunk, és a könyvvásáron árulunk. A megszokott módon a leírt könyvekért mindenki annyit ad, amennyit szán, a Solymosi Könyvesház magyarországi és itteni kiadványaiért pedig meghatározott összeget tüntetünk fel, és ennek keretében megvásárolhatóak a vajdasági magyar kiadók könyvei is. A belgrádi Laguna Könyvkiadó szerb nyelvű kiadványait is meg lehet vásárolni a könyvtár padlástermében minden hétköznap 8 és 17 óra között — tudtuk meg az igazgatónőtől, aki azt is elmondta, hogy a leírt könyvekből befolyt összegből új köteteket vásárolnak, melyek kikölcsönözhetőek lesznek.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..