home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Könyvbemutató a hegyvidék kedvelőinek
2024.03.01.
LXXIX. évf. 9. szám
Könyvbemutató a hegyvidék kedvelőinek

A Szabadkai Városi Múzeumban 2024. február 28-án sor került Iso Planić, szabadkai földrajztanár és hegymászó “Siguran korak 2.” (Biztonságos lépés 2.) című könyvének bemutatójára.

Ez a második bővített kiadása a biztonságos természetben való tartózkodásról szóló kézikönyvnek, amely hasznos a hegymászók és a hegyvidéki tevékenységek szerelmesei számára is. Az est moderátora: Straka Andrea, a szabadkai Spartak Hegymászó Klub elnöke volt. A könyv szerzőjének előadása mellett elhangzott Kubicskovity Ákos, szabadkai sporttörténész felszólalása is. A könyv kiadója a Szerbiai Hegymászó Szövetség. A könyvbemutatóra Szabadka Európai Sportváros évében került sor.

Fotó: Kolovics Svetlana

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..