home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Könyvbemutató Tordán
Rajović
2006.03.14.
LXI. évf. 11. szám
Könyvbemutató Tordán

Az est részvevőiA Tordai Művelődési Napok keretében az Ady Endre Általános Iskolában könyvbemutatót tartottak. Az est vendégei voltak: Bogdán József papköltő, a Fohász a déli végeken című verseskötet szerzője, Bordás Győző író, a Fórum Könyvkiadóház igazgatója, aki Katonaszökevény című művé...

Az est részvevői

A Tordai Művelődési Napok keretében az Ady Endre Általános Iskolában könyvbemutatót tartottak. Az est vendégei voltak: Bogdán József papköltő, a Fohász a déli végeken című verseskötet szerzője, Bordás Győző író, a Fórum Könyvkiadóház igazgatója, aki Katonaszökevény című művéből olvasott fel, továbbá Németh Ferenc és Szabó József helytörténeti kutatók. Bordás Ákos sportújságíró riporteri élményeiről számolt be a tordaiaknak. Németh Ferenc, a Fórum kiadóház szerkesztőjének szerepében ismertette  a betegség miatt távolmaradt Cs. Simon István Parlagmagány című könyvét. Felléptek még az Aracs Pusztatemplom társaság fiatal tagjai, valamint Fogarasi János, a nemrégiben kiadott Ködbe veszett aracsi látomás című kiadvány szerzője. A szervezők nagy megelégedésére egyetlen szék sem maradt üres a meglehetősen tágas helyiségben. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..