home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Konferencia az egy százalékról
(tv.)
2007.04.25.
LXII. évf. 17. szám
Konferencia az egy százalékról

A konferencia előadóiA VIFÓ és a magyarországi Századvég Alapítvány közös szemináriumot tartott Szabadkán 1%-ot a szerbiai civileknek! címmel a Kosztolányi Dezső Nyelvi Gimnáziumban. A kezdeményezés lényege: arra ösztönözni minden adófizető állampolgárt, hogy személyi jövedelemadójának 1 sz...

A konferencia előadói

A VIFÓ és a magyarországi Századvég Alapítvány közös szemináriumot tartott Szabadkán 1%-ot a szerbiai civileknek! címmel a Kosztolányi Dezső Nyelvi Gimnáziumban. A kezdeményezés lényege: arra ösztönözni minden adófizető állampolgárt, hogy személyi jövedelemadójának 1 százalékával járuljon hozzá egy-egy kiválasztott civil szervezet, alapítvány, egyesület vagy egyház támogatásához. A szemináriumon magyarországi előadók számoltak be a témával kapcsolatos tapasztalatukról. Az előadók között volt Nagy József, az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal főosztályvezetője, Nemoda István, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium főosztályvezetője, Porkoláb Anikó, a Nonprofit Információs és Oktató Központ programvezetője és Barthel-Rúzsa Zsolt, a Nemzeti Civil Alapprogram tanácsának tagja. A konferencia vendége, Varga László, a VMSZ parlamenti képviselője vállalta, hogy a kezdeményezést a szerbiai parlament elé terjeszti. A kerekasztal-beszélgetés zárónyilatkozat elfogadásával ért véget, szövegét pedig aláírásgyűjtés céljából április 30-áig eljuttatják minden vajdasági civil szervezetnek. A konferencián megfogalmazott felhíváshoz a www.vifo.org.yu címen lehet csatlakozni, valamit az 523-965 telefonszámon érdeklődni.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..