home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Kolbászfesztivál Kupuszinán
2023.11.19.
LXXVIII. évf. 46. szám
Kolbászfesztivál Kupuszinán

Kolbászfesztivált tartottak a hétvégén Kupuszinán. A versenyen, amely a helyi közösség szervezésében valósult meg, közel harminc csapat vett részt.


Fotók: Nyugat-Bácska Portál, Pannon RTV

Vendégként jelen volt: Tóbiás József és Juhász Attila köztársasági képviselő-jelöltek, Molnár Viktor, a Vajdasági Magyar Szövetség Tanácsának elnöke, dr. Bagi Bojan és Dubacz Éva tartományi képviselők, Ótott Róbert tartományi titkárhelyettes, Pelt Ilona tartományi segédtitkár, Mészáros György és L. Móger Tímea, a Magyar Nemzeti Tanács tagjai, továbbá Kupuszina magyarországi testvértelepülése, Ádánd meg a kopácsi, baráti Önkéntes Tűzoltó Testület képviselete.

A zsűri döntése alapján az idei kolbásztöltő verseny győztese a doroszlói csapat lett, élén Szabó Elekkel.

A hangulatról a The End zenekar gondoskodott.

A rendezvényt Apatin község és a falvakért felelős minisztérium támogatta.

Forrás: Nyugat-Bácska Portál

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..