home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Klubverseny szabadtéren
Tóth Tibor
2020.08.25.
LXXV. évf. 34. szám
Klubverseny szabadtéren

A Szerbiai és a Vajdasági Súlyemelő-szövetség naptára szerint a hétvégén tartották volna meg a 35. Szabadka Kupa elnevezésű versenyt.

A járványügyi helyzet miatt azonban a viadal elmaradt, viszont a Spartacus Súlyemelőklub szabadtéren, az egyesület székháza előtt klubversenyt tartott, a járványügyi intézkedések szigorú betartásával. A versenyzők, összesen huszonnégyen, hat kategóriában léptek pódiumra. A súlyemelők március óta nem versenyeztek, ennek ellenére kiváló eredményeket értek el. A kitűnően felkészített súlyemelők több országos csúcsot döntöttek meg (Teodora Subanović, 76 kg-os kategória, a 20 és a 23 éven aluliak között; Nikolina Radaković, +87 kg, a 23 éven aluliak és a felnőttek között; Bencsik Masa Balázs, 55 kg, a 15 és a 17 éven aluliak között; Berényi Ákos, 67 kg, a 15 éven aluliak között; Szabó Ádám, 73 kg, a 15 éven aluliak között; Dorozsmai Alex, 102 kg, a 15 éven aluliak között), ám a verseny nem számított hivatalosnak, így továbbra is a régi rekordok maradnak érvényben. A legértékesebb eredmény a nők mezőnyében Tina Alijević nevéhez fűződik, akinek gyakorlata a Sinclair-táblázat szerint több mint 200 pontot ért, míg a férfiak mezőnyében a legértékesebb eredményt Haskó Viktor érte el. Minden versenyző érmet és a Szabadkai Sportszövetség pólóját vehette át, a legjobbak pedig a felsoroltak mellett serleget is hazavihettek.

A klubverseny megszervezésében és lebonyolításában Kiss Ferenc (klubelnök), Kajdocsi Tamás (alelnök), Haskó Tibor, Árokszállási Ervin, Kajdocsi Zoltán (vezetőségi tagok), Rozsnyik Ervin (vezetőedző és bíró), Kajdocsi Tivadar (másodedző és bíró), prof. Nagy Csongor (edző), Andrija Anika (másodedző), valamint Tina Alijević, Teodora Subanović és Nikolina Radaković (versenyzők) vettek részt.


Fotók: Spartacus Súlyemelőklub


A verseny szervezői


Még több kép!▼ 

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..