home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Kizárólag a nem beoltottakra vonatkoznak majd a korlátozások Görögországban
Szerbiai RTV
2021.07.12.
LXXVI. évf. 27. szám
Kizárólag a nem beoltottakra vonatkoznak majd a korlátozások Görögországban

Görögországban jelenleg a koronavírus delta variánsa miatt a napi ötszázról háromezerre nőtt az egy nap alatt újonnan regisztrált fertőzöttek száma.

Minden, jövőben esedékes járványügyi korlátozás kizárólag a nem beoltottakra vonatkozik majd Görögországban - nyilatkozta Adonis Georgiadis görög fejlesztési és beruházási miniszter a Sky televíziónak. A tárcavezető szavai szerint senkinek sincs joga korlátozni azon személyek szabad mozgását, akiket nem fenyeget, hogy az intenzív osztályra kerüljenek a betegség miatt.

Arról is beszélt, hogy az összes szórakozóhely is megnyitja kapuit Görögországban július 15-től. Hozzátette, a jövő héten további megbeszéléseket folytatnak a "covid-mentes" és a vegyes övezetekre vonatkozó szabályokról.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..