home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Kiváló szabadkai tornászok
Tóth Tibor
2015.11.02.
LXX. évf. 43. szám
Kiváló szabadkai tornászok

A szabadkai Partizan—Željezničar Szertorna-egyesület tagjai két jelentősebb versenyen vettek részt az elmúlt időszakban.

A Mariborban megrendezett Ivan Šalamun nemzetközi emlékversenyen, mely egyúttal Szlovénia, Macedónia, Szerbia válogatottjának összecsapása is volt, két szabadkai tornász, Gombás Krisztián és Aleksandar Subić szerepelt a válogatott színeiben. Velük ment edzőjük, Milutinović Robert, aki ezen a versenyen zsűritag volt. A szerbiai válogatott mindkét versenyen az 1. helyet szerezte meg, emellett Gombás lólengésben arany-, nyújtón és egyéni összetettben pedig bronzérmes lett. Subić egyéni összetettben a 8. helyen fejezte be a versenyt.

Lugoson, a 14. DKMT-kupa romániai fordulójában tizenhárom érmet nyertek a szabadkai Partizan—Željezničar Szertorna-egyesület tagjai. Az I. kategóriában (8—10 évesek) Jugyák Rómeó korláton az 1., Filip Kulić lólengésben a 2., korláton a 3., Mihajlo Strajnić ugrásban és korláton a 2., nyújtón pedig a 3. helyet szerezte meg. Összetettben Strajnić a 3. helyen végzett. A II. kategóriában (11-12 évesek) Dušan Budimir korláton a 2., Oliver Nikolovski korláton 1., lólengésben pedig 3. helyet szerzett. A III. kategóriában (13-14 évesek) Gombás Krisztián talajon ezüst-, nyújtón bronzérmet nyert, Aleksandar Subić pedig talajon a 3. helyen végzett.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..