home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Kiss Nándor: a VMSZ egyik fő célja az egyetemisták itthon tartása
Pannon RTV
2021.06.24.
LXXVI. évf. 25. szám
Kiss Nándor: a VMSZ egyik fő célja az egyetemisták itthon tartása

Az egyetemista szervezetekkel és a felsőoktatással kapcsolatos kérdések is napirenden szerepeltek a szerb köztársasági parlament ülésén.

Kiemelt figyelmet fordítanak ezután az egyetemista szervezetek pénzelési módjára, valamint a hatáskörük alapos meghatározására - mondta Branko Ružić szerb oktatási miniszter.

Kiss Nándor, a VMSZ köztársasági parlamenti képviselője úgy véli, az egyetemi hallgatói egyesületeknek nagyon fontos szerepük van az érdekképviselet terén. Úgy fogalmazott, a szervezetek a híd szerepét töltik be a hallgatók és az egyetemi szervek között. Kiss Nándor elmondta, a Vajdasági Magyar Szövetség egyik fő feladatául tűzte ki azt, hogy megállítsa a vajdasági magyar egyetemisták külföldre való kivándorlását.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..