home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Kiss Mari futással és kertészkedéssel őrzi meg egészségét
MTVA
2021.05.24.
LXXVI. évf. 20. szám
Kiss Mari futással és kertészkedéssel őrzi meg egészségét

Kiss Mari megannyi színpadi- film- és szinkronszerepe mellett a 80-as években a Magyar Televízió képernyőjén is látható volt a Pódium című műsor háziasszonyaként. A Jászai Mari-díjas színművész az Almárium műsorvezetőjének, Banner Gézának mesélt arról, hogyan élte meg a pandémia időszakát és hogy tartja magát fiatalon.

A Duna Televízió Almárium című műsorában Kiss Mari elárulta: mai napig jó szívvel gondol vissza a Magyar Televízióban töltött időkre, és ajándékként emlegeti azt az egy órát, amit a műsortól kapott. Bár az első felvételek már több mint 30 évvel ezelőtt forogtak, Banner Géza műsorvezető megjegyezte, a művésznő azóta szinte semmit sem változott.

„A természetbe járok sportolni és feltöltődni. Hűvösvölgyben, ahol élek, más sportemberekkel találkozóhely az erdő. Sokak számára, de a színészek életében is szomorú időszak volt a világjárvány, ezért muszáj volt az energiáimat valahol levezetnem. A rendszeres futás mellett a zöldségtermesztésbe is belefogtam” – újságolta az Almárium stúdiójában a színművész, aki otthonról hozza a természet iránti szeretetét.

„Vidékről származom, Bükkaranyoson születtem. Van benne némi tapasztalatom és gyakorlatom, hogyan kell elültetni és gondozni a különböző növényeket. A kiskertben van nálam saláta, sóska, petrezselyem, zöldbab, borsó és paradicsom is” – büszkélkedett Kiss Mari.

A művésznő hozzátette, a természet a béke szigetét jelentette számára, ugyanis őt is nagyon megviselték a környezetében bekövetkezett tragédiák és veszteségek. Saját példáján keresztül azt üzente a nézőknek, hogy a lelki mélypontokról egy új hobbi vagy a rendszeres természetjárás elmozdíthatja az embert egy pozitívabb szemléletmód irányába.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..