home 2024. május 19., Ivó napja
Online előfizetés
Kispályás foci
(T. T.)
2011.09.07.
LXVI. évf. 36. szám
Kispályás foci

A torna részvevőiA Magyarkanizsai Sportszövetség a közelmúltban kispályás labdarúgótornát rendezett a Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola udvarán a 12--15 éves korosztály részére. A tornán hat együttes: a Potisje, a Kanizsa I. és II. csapata, a Kanizsa női együttese, a Petőfi és a Hi...

A torna részvevői

A Magyarkanizsai Sportszövetség a közelmúltban kispályás labdarúgótornát rendezett a Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola udvarán a 12--15 éves korosztály részére.
A tornán hat együttes: a Potisje, a Kanizsa I. és II. csapata, a Kanizsa női együttese, a Petőfi és a Hidi Rudi vett részt. A végső győzelmet a látványos és izgalmas találkozók után a Potisje szerezte meg a Kanizsa női együttese és a Kanizsa II. csapata előtt.
A legjobb játékos és a legjobb góllövő is Domonkos Gergely lett, a legjobb kapusnak járó díjat pedig Micsik Lilla, a 2. helyezett lánycsapat tagja kapta meg.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..